Populære ligaer

Andre ligaer

PSG vs Rennes Højdepunkter - Messi og Mbappe bliver stille, et fantastisk chok (Ligue 1)

(PSG 0 - 2 Rennes Highlights, Ligue 1 videoresultat) Runde 28 af Ligue 1, den franske hovedstads hold, på trods af at have både Messi og Mbappe på banen, stod over for adskillige vanskeligheder mod en rival, der konkurrerede om en plads i Europa Cuppen.
Frank Merino
Af: Frank Merino

Efter at have tabt 0-1 til Rennes i den første kamp i Ligue 1 tidligere i denne sæson i midten af ​​januar på udebane, var PSG ivrige efter at tage revanche mod deres hårde modstander. Lionel Messi og Kylian Mbappe gik sammen på frontlinjen for de regerende franske mestre på Parc des Princes i træner Christophe Galtiers foretrukne 3-5-2-formation.

I det 5. minut led Rennes et tab, da venstrebacken Adrien Truffert måtte forlade banen på grund af en fodskade, hvilket gjorde plads til Birger Meling. Overraskelsen kom dog i det sidste officielle minut af første halvleg, da Benjamin Bourigeaud sendte en gennemspilning til Karl Toko Ekambi, der spurtede frem, og den camerounske spiller affyrede et farligt skud for at åbne scoringen for gæsterne.

PSG 0 - 2 Rennes Highlights, Ligue 1 videoresultat:

Uventet, kun 3 minutter inde i anden halvleg, leverede Lesley Ugochukwu en assist til Arnaud Kalimuendo for at score mod sit tidligere hold, hvilket fordoblede Rennes' føring over PSG. Efter to mål pressede PSG hårdt på for at finde en vej tilbage i kampen.

Messi og PSG besluttede at tage hævn på Rennes.

I det 72. minut udløste Messi et kraftfuldt venstrebensskud fra distancen, men han kunne ikke slå den erfarne målmand Steve Mandandas reflekser. Mbappe formåede heller ikke at gøre en forskel i de resterende minutter.

PSG måtte acceptere et 2-0-nederlag hjemme mod Rennes, hvilket markerede deres andet tab i de sidste tre kampe på tværs af alle turneringer. Det velhavende parisiske hold fører stadig Ligue 1 med 66 point efter 28 kampe, 9 point foran Lens med 10 spillerunder tilbage i denne sæson.

Toko Ekambi åbner scoringen for gæsterne lige før slutningen af ​​første halvleg.

Slutresultat : PSG 0-2 Rennes (halvlegsresultat: 0-1)

Mål : Toko Ekambi 45', Kalimuendo 48'

Startopstillinger :

PSG (5-3-2): Gianluigi Donnarumma; Timothee Pembele, Juan Bernat, Danilo Pereira, El Chadaille Bitshiabu, Nuno Mendes; Marco Verratti, Fabian Ruiz, Vitinha; Kylian Mbappe, Lionel Messi

Rennes (5-3-2): Steve Mandanda; Adrien Truffert, Arthur Theate, Christopher Wooh, Warmed Omari, Djed Spence; Desire Doue, Benjamin Bourigeaud, Lesley Ugochukwu; Arnaud Kalimuendo, Karl Toko Ekambi