Suosittu liiga

Muut liigat

Sevilla vs Almeria Lopputulos, tulokset: Sevilla nousi taulukon keskipisteeseen

Sevilla voitti Almeran 2-1 pelattuaan toisen puoliajan. Tämä oli joukkueen ensimmäinen peräkkäinen voitto La Ligassa tänä vuonna.
Harry Siuu
Julkaistu: Harry Siuu

Sevilla vs Almeria Highlight

Nerviónin ihmiset kestivät käsittämättömän, mutta lopulta he toipuivat suorassa ottelussa välttääkseen putoamisen ja etenivät sijalle 13.

Sevilla korjaa vielä kerran kilpailun reittiä. Nervión-joukkue aloitti ottelunsa Almeraa vastaan ​​putoamisvyöhykkeellä, mutta 2-1-voitto rojiblancoista antoi heille mahdollisuuden nousta 13. sijalle huolimatta siitä, että heillä oli hieman pehmustetta palovammaan verrattuna.

Sevilla vs Almeria Yhteenveto

Sevilla oli toiveikas, että se voisi rakentaa Eurooppa-liigan menestykseen Fenerbahçesta edellisellä viikolla kukistamalla vierasjoukkueen, joka ei ollut voittanut vierasjoukkuetta koko kauden aikana tässä putoamisvyöhykkeen joukkueiden ottelussa. Se näytti kuitenkin muuttuvan, kun José Angel Pozo palasi kiusaamaan entistä joukkuettaan ja lähetti kauniin ristin, jonka Sergio Akime löi. Kaikella intohimolla hän juhli vuoden ensimmäisen maalinsa tekemistä, vaikka Akime jätti myöhemmin maalinsa. peli loukkaantui, jolloin hänet korvattiin El Bilal Tourélla.

Tästä johtuen Sevillan vierailevan valmentajan Rubin oli pakko ottaa mukaan nuoret pelaajat Largie Ramazani ja Lex Centelles ensimmäisten 15 minuutin aikana, mikä ehkä kääntäisi ottelun takaisin heidän edukseen. Yassine Bounou, Sevillistien maalivahti, joutui myös ensimmäisellä puoliajalla vammojen täynnään törmättyään joukkuetoverinsa Alex Tellesin kanssa vähän ennen puoliaikaa. Isännät lopulta tasoittivat ensimmäisen puoliajan peliajan kuuden minuutin aikana, kun Almeran Pozo muuttui sankarista konnaksi kaatuttuaan Tellesin alueella. Tämä saavutettiin huolimatta heidän ykkösmaalivahtinsa menetyksestä. Lucas Ocampos teki maalin 12 jaardista ja tasoitti 1-1-tilanteen puoliajan alkaessa.

Ensimmäiset 45 minuuttia hyvin pelattuaan Sevilla aloitti toisen puoliajan hitaasti. Joan Jordán ojensi pallon Luis Suárezille, jolla oli sitten selkeä tie maaliin. Jordánin onneksi Suárezin yritys ohjautui tolpan ympärille. Varamaalivahti Marko Dmitrovi teki erinomaisen pysäytyksen. 20 minuuttia jäljellä, Bryan Gil loi loistavasti laita tilaa ja lähetti upean keskityksen Érik Lamelalle. Maali toi isännille ansaitun johdon. Hän teki maalin kahdesti niin monessa ottelussa puskulla, jonka hän suoritti virheettömästi.

Isännät menivät johtoon argentiinalaisen joukkonsa toisen maalin jälkeen ja taistelivat sitten henkensä puolesta puolustuksessa. Dmitrovin myöhäinen torjunta toisessa Suárezin lähiyrityksessä oli ratkaiseva ohjattaessa isäntiä voittoon. Sevillistit nousevat 13. sijalle voiton 2-1 jälkeen, kolmen pisteen päässä Almeriasta, joka putoaa sijalle 19.