Populære ligaer

Andre ligaer

Luton Towns Tom Lockyer i stabil tilstand efter hjertestop i Bournemouth

Lockyers kollaps på banen under en kamp markerer den anden hændelse i hans karriere.
Anna Ciao
Af: Anna Ciao

Luton Town gav en opdatering om kaptajn Tom Lockyer, hvori han erklærede, at han stadig gennemgår tests og scanninger efter sit hjertestop på banen under Premier League-kampen mod Bournemouth.

Kampen i VitalLuton Town har bekræftet, at anfører Tom Lockyer stadig gennemgår tests og scanninger efter at have fået et hjertestop under holdets Premier League-kamp mod Bournemouth. Kampen blev stoppet og til sidst opgivet med stillingen 1-1 på grund af den medicinske nødsituation, der involverede Lockyer. I det 58. minut kollapsede han på banen og blev efterfølgende båret af, mens han modtog opmærksomhed fra medicinske hold og modtog klapsalver fra fans i et show af solidaritet. Klubben har rapporteret, at Lockyer nu er i en stabil tilstand efter kollapset.

Luton Town har afklaret, at Lockyers kollaps skyldtes et hjertestop, men han var lydhør, da han blev båret væk. Efter at have modtaget indledende behandling på stadion, er han blevet overført til et hospital for yderligere evaluering og test.

Søndag meddelte Luton Town, at det stadig var for tidligt at give væsentlige opdateringer om Tom Lockyers tilstand. Klubben anmodede om tålmodighed fra medierne og offentligheden, da Lockyer afventer resultaterne af lægeundersøgelser efter hans kollaps.

"Tom gennemgår stadig tests og scanninger og afventer resultaterne, før de næste trin for hans helbredelse bestemmes," en udtalelse på sociale medier læst delvist. "Vi er ikke i stand til at give en løbende kommentar til hans situation og anmoder om, at alle medier venter på, at eventuelle opdateringer bliver frigivet via klubbens officielle kanaler, når tiden er inde."

Lockyers tidligere kollaps

Lockyers kollaps på banen under den seneste kamp er ikke den første hændelse af sin art for ham. Tidligere, under Luton Towns oprykning til Premier League, var Lockyer ikke i stand til at fuldføre sæsonens sidste kamp på grund af et kollaps, som skæmmede det bittersøde øjeblik. Efter lægeundersøgelser gennemgik forsvareren en hjerteoperation for en atrieflimren, inden han fik grønt lys til at genoptage spillet.

Lockyer har forsikret om, at hans hjerte er blevet grundigt undersøgt gennem scanninger, og resultaterne har vist, at han er klar til at vende tilbage til banen. På trods af disse tidligere helbredsbekymringer havde han modtaget positive rapporter om hans tilstand, hvilket førte til hans tilladelse til et comeback.

"Det var en mærkelig en," Lockyer sagde i minde om den tidligere hændelse. "Jeg kan huske, at jeg løb baglæns, og så blev jeg virkelig ør i hovedet, og mine ben blev virkelig svage med det samme, da jeg løb tilbage. Jeg kan huske, at jeg snublede tilbage, og så husker jeg kun [fysioterapeut] Chris Phillips over toppen af ​​mig, og han sagde "Locks, you're coming off'.

"Jeg var ligesom "ingen kammerat, ingen kammerat, jeg har det fint", men han sagde 'nej, det er seriøst Locks, du er kollapset. Du kommer afsted'. Så gik det op for mig, at jeg lå på gulvet, og det her er faktisk alvorligt. Jeg blev bare virkelig følelsesladet. Jeg kunne ikke stoppe med at græde på gulvet."

Situationen er unægtelig bekymrende, og hele Premier League har forenet sig til støtte for waliseren i håb om en hurtig bedring.

 

 

Click star to rate
5 (1 rating)
Anna Ciao
Written by: Anna Ciao
Anna Ciao is a sports content contributor at Betimate. Born and raised in a rural village in China, I have had a passion for football and various sports such as basketball, volleyball, badminton, from a young age. Along with diligent studies, I achieved an IELTS score of 8.0 in the English language, and I have become a content contributor specializing in sports, particularly football, as I am today. I hope that my articles are helpful to readers.

Related Content

Bournemouth vs Sheff Utd Forudsigelse, odds og væddemål 03/09/2024
Bournemouth vs Sheff Utd Forudsigelse, odds og væddemål 03/09/2024
[England Premier League Forudsigelse] Hvem vil regere øverst i Bournemouth vs Sheff Utd-opgøret? Vores forudsigelsesanalytikere giver tip og aktuelle odds til denne meget ventede kamp.
Premier League i kaos: Kontrovers om pointfradrag gør ligaen til et cirkus
Premier League i kaos: Kontrovers om pointfradrag gør ligaen til et cirkus
Efter den seneste udmelding om, at klubbens pointfradrag er blevet reduceret fra 10 til seks, er det lykkedes Sean Dyches hold at rykke væk fra nedrykningsstregen.
Bournemouth vs Leicester Forudsigelse, odds og væddemål 27/02/2024
Bournemouth vs Leicester Forudsigelse, odds og væddemål 27/02/2024
[England FA Cup-forudsigelse] Hvem vil regere i opgøret mellem Bournemouth og Leicester? Vores forudsigelsesanalytikere giver tip og aktuelle odds til denne meget ventede kamp.
Bournemouth vs Man City Forudsigelse, odds og væddemål 24/02/2024
Bournemouth vs Man City Forudsigelse, odds og væddemål 24/02/2024
[England Premier League Forudsigelse] Hvem vil regere suverænt i Bournemouth vs Man City-opgøret? Vores forudsigelsesanalytikere giver tip og aktuelle odds til denne meget ventede kamp.
Højlunds Early Brace sikrer Manchester United sejr mod Luton
Højlunds Early Brace sikrer Manchester United sejr mod Luton
I et spændende møde på den fjendtlige Kenilworth Road spildte Manchester United-angriberen ingen tid på at markere sig, og scorede tidlige mål, der viste sig at være afgørende for at besejre Luton og sætte en ny Premier League-rekord.