Populære ligaer

Andre ligaer

Bosnien-Hercegovina vs Island Forudsigelse, odds og væddemål 23/03/2023

Hvem vil regere i opgøret mellem Bosnien-Hercegovina og Island? Vores forudsigelsesanalytikere giver tip og aktuelle odds til denne meget ventede kamp.
Frenkie Tran
Af: Frenkie Tran

[Euro 2024 Qualification Prediction] Bosnien-Hercegovina vs Island Forudsigelse: Euro-kvalifikationskampen mellem Bosnien og Island finder sted på torsdag. Her vises alle brugerafstemninger, statistikker og kampforudsigelser for Bosnien vs. Island (plus de bedste spilodds).

Bosnien-Hercegovina vs Island Forudsigelse: Seneste præstationer og H2H-statistikker

Bosnien-Hercegovinas seneste 5 kampe

Efter deres 4-1 Nations League-nederlag til Rumænien i deres forrige kamp, ​​vil Bosnien håbe på et bedre resultat i denne. I det spil nød Bosnien 53 % af boldbesiddelsen, og 3 af dets 11 skud på mål var succesfulde. Edin Deko var den eneste målscorer for Bosnien (77'). Syv af Rumæniens 17 målforsøg i den anden ende lykkedes. For Rumænien blev mål scoret af Dennis Man (38'), George Puşcaş (73', 86') og Andrei Raţiu (79').


Bosnien-Hercegovinas seneste 5 kampe

Bosnien har ikke været i stand til at stoppe med at score og scorede i hver af deres sidste seks kampe uanset situationen. I løbet af den tid har de akkumuleret i alt 8, mens de også har givet afkald på i alt 8.

Islands seneste 5 kampe

Island og deres rejsende tilhængere vil håbe på et bedre resultat i denne kamp efter at have tabt deres forrige kamp i internationale venskabskampe mod Sverige. Sveinn Aron Gujohnsen (30') var den eneste islandske spiller, der stod på målsedlen. Sverige scorede mål gennem Elias Andersson (85') og Jacob Ondrejka (90').


Islands seneste 5 kampe

Det er vigtigt at bemærke, at Island kun har scoret fire mål i deres foregående seks kampe, en forfærdelig præstation. I disse kampe har Strákarnir okkar også observeret et lige så stort antal mål scoret af modstanderholdene, hvilket er 6. Uanset hvad, bliver vi simpelthen nødt til at se denne kamp for at se, om tendensen fortsætter.

Bosnien-Hercegovina vs Island H2H-statistik


Bosnien-Hercegovina vs Island H2H-statistik

Bosnien-Hercegovina vs Island aktuelle odds


Bosnien-Hercegovina vs Island aktuelle odds

Lad os nu tjekke nogle af de andre væddemålsmarkeder og topodds for denne kamp:

  • Handicap odds : Bosnien-Hercegovina (1,84) / Island (1,94)
  • 1x2 Odds : Bosnien-Hercegovina (1,85) / Uafgjort (3,45) / Island (4,3)
  • Over/Under mål : Over 2,5 (2,12) | Under 2,5 (1,67)

Ifølge de seneste bookmaker-odds er det at vælge en sejr for Bosnien til 1,85, væddemål på uafgjort er 3,45, og at vælge en sejr for Island er 4,3. Det er de mest fordelagtige indsatser, der er tilgængelige i øjeblikket. Under 3,5 mål er forudsigelsen af ​​vores ekspertpartnere for dette spil.

[[top_bookmakere]]

Bosnien-Hercegovina vs Island Betting Tips

Bosnien-Hercegovina vs Island Forudsigelse 1: Bosnien-Hercegovina vinder

Tidligere har disse to fodboldhold aldrig mødt hinanden, men ser man på deres seneste præstationsrekorder i turneringer, er det let at se, at Bosnien-Hercegovina har et højere vurderet færdighedsniveau. Det er værd at bemærke, at Island ikke har vundet en eneste kamp i den seneste League B Nations League, selv mod et albansk hold, der ikke var højt vurderet. Derfor vil Island få svært ved at skabe nogen overraskelser i denne udekamp.


Bosnien-Hercegovina vs Island Betting Tips

Bosnien-Hercegovina vs Island Forudsigelse 2: Under 2,5 mål i alt

Bosnien-Hercegovina har vist sig at være meget effektiv, når de spiller hjemme, idet de har vundet alle fire af deres seneste kampe, scoret 6 mål og kun lukket 2 mål ind, inklusive sejre over Rumænien og Finland. På den anden side har Island ikke haft en god rekord i udekampe på det seneste, selv med at vinde på straffespark mod svagere modstandere Litauen og Letland i Baltic Cup. Derfor har hjemmeholdet en rigtig god chance for at tjene 3 point, især taget Islands relativt lavere styrke i betragtning.

Bosnien-Hercegovina vs Island Bedste tips fra Betimate

  • Bosnien og Hercegovina 1-0 Island

Når vi ser på disse to hold, tror vi, at Island bliver nødt til at lægge et betydeligt pres for at nedbryde denne bosnien-opstilling, som vi mener er i stand til at vinde og holde nullet. I lyset af dette forventer vi en voldsom tæt kamp, ​​som Bosnien i sidste ende vil vinde med en score på 1-0.


Bosnien-Hercegovina vs Island Bedste tips fra Betimate

>>> Prøv vores Premium Tips lige nu, hvis du vil have flere bedste tips <<<

Bosnien-Hercegovina vs Island Mulige opstillinger

Bosnien og Hercegovina: Vasilj, Serbecic, Kovacevic, Milicevic, Civic, Saric, Cimirot, Gojak, Dedic, Prevljak, Demirovic.

Island: Schram, Gunnlaugsson, Muminovic, Thorkelsson, Olafsson, Magnusson, Sigurdarson, Thorhallsson, Magnusson, Gudjohnsen, Bjarnason.

Bosnien-Hercegovina vs Island: ofte stillede spørgsmål

  • Hvem er favoritterne til at vinde? Bosnien-Hercegovina er den overvældende favorit til at vinde.
  • Hvad var resultatet, da disse to hold mødtes sidst? Bosnien og Hercegovina 0-0 Island
  • Hvad tid er kickoff? 19:45 GMT, 20:45 CET.
Click star to rate
5 (1 rating)
Frenkie Tran
Written by: Frenkie Tran
My football predictions cover a variety of competitions and tournaments. In addition to English and European football, football predictions also include tips on games taking place in the USA, Australia, Africa, South America and beyond, from famous leagues such as the Premier League, La Liga and Bundesliga to popular national leagues such as Croatian First League and Portugal Primeira.

Related Content

Honduras vs Island Forudsigelse, odds og væddemål 18/01/2024
Honduras vs Island Forudsigelse, odds og væddemål 18/01/2024
[International kampforudsigelse] Hvem vil regere i opgøret mellem Honduras og Island? Vores forudsigelsesanalytikere giver tip og aktuelle odds til denne meget ventede kamp.
Guatemala vs Island Forudsigelse, odds og væddemål 01/13/2024
Guatemala vs Island Forudsigelse, odds og væddemål 01/13/2024
[International kampforudsigelse] Hvem vil regere i opgøret mellem Guatemala mod Island? Vores forudsigelsesanalytikere giver tip og aktuelle odds til denne meget ventede kamp.
EM 2024-lodtrækning afbrudt af uønskede sexlyde
EM 2024-lodtrækning afbrudt af uønskede sexlyde
Den officielle lodtrækning til EM 2024-fodboldturneringen blev afbrudt af lyden af ​​eksplicitte lyde, hvilket fik arrangørerne til at iværksætte en undersøgelse af sagen.
Bekymringer Mount for Spanien, da ACL-skade truer Gavis EM 2024-deltagelse
Bekymringer Mount for Spanien, da ACL-skade truer Gavis EM 2024-deltagelse
Spilleren har fået en alvorlig skade på sit højre knæ, nærmere bestemt en fuldstændig overrivning af det forreste korsbånd (ACL) og en tilhørende skade på den laterale menisk.
HØJDEPUNKTER OG MÅL Nordmakedonien vs England (1-1, EM 2024-kvalifikation)
HØJDEPUNKTER OG MÅL Nordmakedonien vs England (1-1, EM 2024-kvalifikation)
(Euro 2024-kvalifikationens højdepunkter) Se resultatet af kampen mellem Nordmakedonien og England. Video højdepunkter af målene fra Nordmakedonien vs England i EM 2024-kvalifikationen. Slutresultatet var Nordmakedonien 1-1 England. Se målhøjdepunkterne online på Betimate.
Førende bookmakere
BONUS UP TO $250 - THE SMARTER WAY TO BET!
Welcome bonus up to $250

BONUS UP TO $250 - THE SMARTER WAY TO BET!

VOdds positions itself as a premier sports betting brokererage, offering users the ability to compare odds across various bookmakers through a unified single-wallet platform.